A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Засідання місцевої комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету

Дата: 12.07.2021 20:34
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

У Розівській селищній раді сформовано пропозиції щодо розподілу у 2021 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

     

       12 липня 2021 року  під керівництвом голови Розівської селищної ради відбулося засідання засідання місцевої комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

      На порядок денний виносились два питання.

       Відповідно до розрахунку, передбаченого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 року № 615 “Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків” та наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 20.05.2021 р. №119 “Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України”,       орієнтовна потреба для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа віком від 16 до 23 років в кількості 9 осіб складає 3 793 563 грн, 1 475 275 грн. для осіб з їх числа віком від 23 до 35 років в кількості 5 осіб, для придбання житла для дитячого будинку сімейного типу необхідні кошти у сумі 3 562 414 грн.

       Зазначимо, кошти державної субвенції між місцевими бюджетами розподіляє регіональна комісія при Запорізькій обласній державній адміністрації, а Розівська селищна рада подає пропозиції.

      Після обговорення вирішено:

  • затвердити списки дітейсиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб

з їх числа, які перебувають на квартирному обліку виконавчого комітету Розівської селищної ради  для виплати грошової компенсації із визначенням окремо щодо кожної особи обсягу такої компенсації;

     - визначити потребу в субвенції для придбання житла для дитячого будинку сімейного типу у сумі 3 562 414 грн.

  • винести протокол засідання місцевої комісії з визначення напрямів та об’єктів, на

які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа для затвердження на найближче засідання виконавчого комітету Розівської селищної ради;

  • затверджений рішенням виконкому  протокол засідання місцевої комісії направити

до регіональної комісії з відповідних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь