A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ТРЕТІЙ ТУР ПЕРШОСТІ З ФУТБОЛУ

Дата: 12.07.2021 20:33
Кількість переглядів: 313

Фото без опису10 липня на стадiонi смт. Розiвка вiдбулася гра третього туру першого кола Першості об’єднаних територіальних громад мiж командами «Прогрес» (смт. Розiвка) та «Дружба» (с. Благовiщенка). Команда «Дружба» була представлена тiльки гравцями основи (без дублюючого складу), тож нашi юнаки отримали технiчну перемогу.

         А ось гра основних складiв команд вiдбувалася цiкаво, з великою перевагою команди «Прогрес», яка вилилася у забитi м'ячі. У першому таймi два голи забив Вiталiй Студеннiков і по одному - Iван Iщенко та Iван Яшаров. Рахунок пiсля першого тайму 4:0 на користь нашої команди.

         У другому таймi перевага у грi наших хлопцiв тiльки збiльшувалася і вони змогли забити ще чотири голи у ворота суперникiв. Вiдзначились: Вiталiй Студеннiков – двічі, та по одному разу Максим Жеребко і Тарас Михайлюк. Наприкiнцi матчу суддя призначив пенальтi у ворота господарiв i рахунок став 8:1 на користь ФК «Прогрес». Таким він і залишився до кінця гри. Вітаємо наших футболістів з такою яскравою перемогою!

        Четвертий тур Першості команда «Прогрес» зіграє з командою «Зірка»               (с. Білоцерківка). Поєдинок відбудеться 17 липня на центральному стадіоні селища Розівка.

        Початок матчу: 16.00 – дублюючі склади команд, 17.00 – основні склади команд. Бажаємо нашим хлопцям перемоги, а вболівальників запрошуємо підтримати улюблену команду!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь