A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЄКТІВ до Стратегії розвитку Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області на період до 2027 року

Дата: 01.07.2021 11:18
Кількість переглядів: 289

Розівська селищна рада за сприяння Запорізького РО Програми «U-LEAD з Європою» розробляє Стратегію розвитку Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області на період до 2027року (далі – Стратегія). Важливим етапом розробки Стратегії є пропозиції з боку представників громади (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проєктів, які дозволять сформувати операційну частину Стратегії. Ідеї проєктів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою з розробки Стратегії. За результатами цієї роботи будуть визначені джерела фінансування найважливіших для громади проєктів.

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку Розівської громади, представників місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, жителів громади запропонувати ідею(-ї) проєкту(-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Ідеї проектів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

1. Проектні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична  особа.

2. Термін реалізації проєкту –не більше 3 років в період 2021 – 2023рр.

3. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.

4. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).

5. Проєктна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Розівської громади. (Ознайомтеся з переліком завдань Стратегії у додатку 1 ).

7. Збір проєктних ідей триває до 24.05.2020 р. включно. Проєктна пропозиція має  бути надіслана не пізніше 23:59 24.05.2020 року.

Проєктні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: rozovka_otg@ukr.net з поміткою «До Стратегії». Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся, будь ласка, до Олени Іванини – начальника відділу економічних відносин та інвестиційної політики Розівської селищної ради, тел. 0616299570, 0688782477.

Дивіться приклад заповненої форми проєктної ідеї наприкінці документа в додатку 3.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь