A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Адміністрація КП «Розівський комунгосп» повідомляє про необхідність укладення договору на вивіз побутових відходів!

Дата: 12.05.2021 09:39
Кількість переглядів: 334

Шановні жителі громади!

 

Інформуємо Вас що згідно  чинного законодавства України, а саме: відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України «Про відходи» власники  або  наймачі,  користувачі,  у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають  договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення твердих побутових  відходів та здійснюють оплату таких послуг.

Відповідно до п.1 ч.3 ст. 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», споживач зобов’язується укласти договір на надання житлово-комунальних послуг, підготовлений виконавцем на основі типового договору. До категорії споживачів вищевказаний Закон відносить фізичних і юридичних осіб, приватних підприємців, які отримують житлово-комунальні послуги.

Додатково повідомляємо, що згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне за собою накладення штрафу від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Тобто, відсутність договору на вивезення твердих побутових відходів у фізичної особи, юридичної особи, підприємця є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою Розівської ОТГ і тягне за собою адміністративну відповідальність.

Прохання до громадян, юридичних осіб, підприємців, які не уклали договір з вивезення твердих побутових відходів, в термін до 15 червня 2020 року звернутися до КП «Розівський комунгосп» Розівської селищної ради за адресою смт.Розівка , вул.8 Березня, буд. 4  для укладання такого договору.

 

Документи, які потрібні для укладення договору:

 

Для фізичних осіб:

1.     Паспорт власника будинку.

2.     Реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) власника будинку.

 

Для  юридичних осіб, приватних підприємців:

 

1.     Установчі документи - Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців та громадських формувань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь