A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Розпорядження селищного голови від 30.10.2019 №60

Дата: 05.05.2021 13:51
Кількість переглядів: 307

Фото без опису 

УКРАЇНА

 РОЗІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
РОЗІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

   Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я 
селищного голови

30.10.2019                                           смт. Розівка                                                   №60  

Про затвердження Положення про систему обліку публічної інформації, яка знаходиться у розпорядженні Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області та Порядку доступу до публічної інформації у Розівській селищній раді Розівського району Запорізької області

Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про доступ до публічної інформації», пп. 6 пункту 2 Указу Президента України від 05.05.2011 № 547/2011 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», постановою Кабінету Міністрів України від 21.11.2011 № 1277 «Питання системи обліку публічної інформації»,  з метою забезпечення права кожного на доступ до публічної інформації, що знаходиться у володінні Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області, а також до інформації, що становить суспільний інтерес,

 ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

      1.Затвердити Положення про систему обліку публічної інформації, яка знаходиться у розпорядженні Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області (надалі – Положення), що додається.
     2. Затвердити  Порядок доступу до публічної інформації  у Розівській селищній раді Розівського району Запорізької області (додається).   
     3. Загальному відділу з питань організаційної роботи, звернень громадян та забезпечення діяльності виконавчого комітету селищної ради забезпечити персональний контроль за систематичним наповненням та функціонуванням системи обліку публічної інформації, яка знаходиться у розпорядженні Розівської селищної ради Розівського району Запорізької області.

    4. Керівникам структурних підрозділів селищної ради забезпечити системне і оперативне оприлюднення проектів рішень, пояснювальних записок, а також за наявності довідкових матеріалів до проектів рішень, поправок та пропозицій до них, висновків, рекомендацій і протоколів постійних комісій, звітів тимчасових контрольних комісій та інших документів селищної ради на офіційному веб-сайті селищної ради.
    5. Визначити особою, відповідальною за організацію в установленому порядку доступу до публічної інформації, а також відповідальною за оприлюднення публічної інформації у селищній раді керуючого справами  (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Гусєву Наталю. 
   6.Керуючому справами (секретарю)  виконавчого комітету селищної ради Гусєвій Наталі:

 1) вжити заходів щодо визначення спеціального місця для роботи запитувачів з документами чи їх копіями та виділення відповідної комп'ютерної техніки;

2) забезпечити оприлюднення публічної інформації на офіційному веб-сайті селищної ради.
   7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

   

Селищний голова                                                          Світлана НЕСТЕРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь