A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

Держава купує житло дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, особам з їх числа

Дата: 17.01.2022 16:05
Кількість переглядів: 196

Фото без описуУ Розівській селищній раді сформовано пропозиції щодо розподілу у 2022 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

       17 січня 2022 року  під керівництвом голови Розівської селищної ради відбулося засідання місцевої комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

       На комісії було з акцентовано увагу на основних питаннях: про визначення потреби в субвенції за напрямами з державного бюджету селищному бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  про сформування та затвердження загальних списків дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа віком від 16 до 23 років, від 23 до 35 років,  які перебувають на квартирному обліку в Розівській селищній раді з орієнтованими потребами в коштах, необхідних для придбання житла з подальшим затвердженням протоколу комісії на засіданні виконавчого комітету селищної ради (опісля - надіслати до Запорізької облдержадміністрації).

      Відповідно до розрахунку, передбаченого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 року № 615 “Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків” та наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 20.05.2021 р. №119 “Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України”,       орієнтовна потреба для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа віком від 16 до 23 років в кількості 9 осіб складає 4 087 071 грн, 1 089 884 грн. для осіб з їх числа віком від 23 до 35 років в кількості 4 осіб.

     З кожного питання прийняті рішення в інтересах дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб  з їх числа. Всі рішення взяті на контроль до їх повного виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь