A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розівська селищна рада (офіційний веб-сайт)
Пологівський район Запорізька область

ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕЙДИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

Дата: 17.01.2022 13:08
Кількість переглядів: 225

Фото без описуНа адресу Розівської селищної ради надійшло клопотання від жительки Донецької області щодо необхідності проведення відповідної роботи з матір’ю та трьома дітьми, які не відвідують навчальний заклад без поважних причин. Родина зареєстрована та проживає в Донецькій області, але на даний час знаходилася на території смт Розівка. З цією метою 11.01.2022 року працівниками Служби у справах дітей та інспектором ювенальної превенції здійснено виїзд за вказаною адресою.

      В ході проведеної роботи було підтверджено дану інформацію, з матір’ю проведено профілактичну бесіду роз’яснювального характеру про недопущення неналежного виконання батьківських обов’язків по відношенню до своїх дітей, роз’яснено законодавство України (ч. 3 ст. 150 СК) щодо забезпечення здобуття дітьми повної загальної середньої освіти.  З дітьми проведена роз’яснювальна робота щодо подальшого навчання.

 

     За результатами рейду родину повернено на постійне місце проживання,  Службою у справах дітей направлене клопотання до Служби у справах дітей Нікольської селищної ради щодо взяття родини на постійний контроль та повернення дітей на навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь